Gra Naruto dla fanów anime i mangi.Wejdz z nami w świat Naruto poczuj się jak prawdziwy Ninja.Jest to nowo powstałe Forum.
Gdy sie pale uzywam szybkiego biegania by zgasic ogien , uzywam byakugana by zobaczyc gdzie jestes , gdy juz zobaczylem , gonie cie , znikam uzywam Kastetow by cie kaleczyc , gdy kawarimi to jest , to uzywam byakugana i widze gdzie jestes , gonie cie rzucajac 10 Kunaiami , 5 szurikenami , i przyspieszam , bronie sa wolniejsze , trzymam cie za rece z tylu ( jak sasuke trzymal zaku ) lamie ci ramiona bys nie zrobil juz zadnego jutsu , teraz koncze rozgrywke puszczajac cie w ostatniej chwili , (ostrza kalecza cie na ciele , ) by cie dobic uzywam Kunai i wbijam ci w glowe , Krocze , i serce , JAK TO BYLO KAWWARIMI LUB KLON , uzywam Szybkosci i byakugana by cie znalezc prawdziwego , patrze sie caly czas na ciebie , Tak szybko do ciebie dotarlem ze nie zrrobiles zadnego jutsu , lapie za rece i lamie ci ramiona bys juz nie zrobil zadnego jutsu , aktywuje druga brame i uzywam Omote Renge , Gdy spadamy Krzycze , "TAIJUTSU RZADZI " K.O. raczej to juz koniec , nie masz szans nic nie mozesz zrobic juz
zacznijmy od tego ze najpierw musisz sie uwolnic z kamiennej pułapki wiec raczej nie mozesz mnie gonic skoro nawet nie mozesz zniszczyc mojej klatki ze skały i i jak sie palisz to mozesz zgasic płomien bieghajac wokół
ale jak juz zgasiłes płomien i tak jestes niezle poparzony. Szkoda ze nie masz medycznego jutsu ale moge cie uzdrowic.... ale tego nie zrobie
wiec jestes juz dead wykanczam cie moimi Demonicznymi lustrami(troche popadało wiec z tad mam wode do tego jutsu) to chyba na tyle
nie mozesz zrobic ani kawarimi ani klona bo nie masz takiego jutsu
Ale i tak to była najlepsza walka jaka stoczyłem w zyciu
dzieki